It's Snowing !


Alhamdulillah sepanjang 4 tahun aku berada di bumi Jordan ni, akhirnya turun jugak salji di bumi Irbed ni time aku tahun 3….bukannya Jordan tak turun salji tapi kat Irbed ni susah sket nak turun….nak la jugak merasa bangun2 je dari tido nampak salji tengah turun kat luar tingkap macam dalam crite2 omputeh tu…best gile…haha…kalau kat tempat lain memang setiap kali winter confirm turun contohnya Ajloun,Amman….so kalau dah tak tahan sangat nak tunggu salji turun n main salji kat Irbed ni besenye budak-budak Malaysia yang menetap kat sini akan ke Ajloun….salji kat sana memang tebal…ade jugak yang pergi Lubnan n Turkey semata-mata nak main ski...time mula-mula aku sampai Jordan ni senior2 ada cakap “tahun-tahun sebelum korang sampai ni memang stiap kali winter ,salji akan turun tapi tahun ni nampaknya ada tanda2 salji tak kan turun”…memang betol sangkaan diorang, time kitorang 1st year memang salji tak turun-turun sampai la habes winter….tapi kitorang dapat la jugak rasa main salji kat Ajloun….winter time 2nd year pun salji tak turun kat Irbed ni walhal kat tempat-tempat lain dah turun dah….penantian kitorang berakhir apabila winter time 3rd year salji turun jugak akhirnya kat Irbed ni…kali ni bukan skali dia turun…3 kali sepanjang winter ….sampai dah nak muntah main salji….haha….ni lah sedikit apa yang aku dapat kongsikan kat sini….


salji turun betol2 lepas final exam GIS(gastrointestinal system) aka last paper 1st sem 3rd year

layan Popeyes sejuk2 ni kacip gak...

lpas abes makan Popeyes

nah ambek kau...

depan masjid Jami3ah Yarmouk


hot chocolate time sejuk2 ni memang best....

video