LONDON - last day

-hari ni hari last kitorang kat London...dalam kul 9.30am kitorang start gerak....rase hepy gile 1hari je lagi nak balik jordan...rase sedih pun ade nak tinggalkan london ni....xpe insyallah 1hari nanti kitorang datang lagi....
-sebelum bertolak ke Victoria Station, seperti yg dirancang kitorang p Madame Tussaud pagi ni...actually Madame Tussauds is a famous wax museum with representations of entertainment, sports, and public figures. It was set up by wax sculptor Marie Tussaud...

Madam Tussaud wax museum

Princess Diana
Mohd Ali

Arnold schwarzenegger

Salman Khan



The beatles




Albert Einstein

Beckham n Pele

J'lo






-dalam kul 1.30tgh hari kitorang cepat2 gerak ke Victoria Station coz bus kitorang utk ke Stansted Airport kul 2.15....sampai2 je kat station bas dah nak jalan...alhamdulillah nasib baik sempat naik....cam sebelum ni gak nk sampai Stansted Airport memakan masa 1jam stengah...
-ble dah sampai airport tetibe dia announce flite Ryanair ke Frankfurt yg spatutnye berlepas kul 5pm delay ke pukul 9pm...siot tol...kalo delay 1jam ok lg...ni 4jam...mmg bosan gile la kitorang time tu dah xtau nak wat pe....kitorang duk melangut je kat situ sampai la magrib...last2 flite kitorang diawalkan ke 8.30pm...
-kul 8.30 kitorang berlepas ke Frankfurt Hahn Airport....
-dlm kul 10.30 camtu kitorang sampai Frankfurt...
-dari Hahn Airport kitorang ambik bas ke Frankfurt Flughafen...skali lagi kitorang abes 12euro kat tiket ni....heh


-kitorang sampai Frankfurt Flughafen kul 12 lebih....cam bese kitorang tdo kat muslim prayer room malam tu....
Labels: , | edit post
Rate : 
0 Responses